Over ons

Welkom bij Boshuis Venkraai

Boshuis Venkraai, gelegen tussen bos, heide & vennen, ligt temidden van een uitgebreid netwerk van fiets- & wandelpaden en vormt een perfecte tussenstop. Een aanrader voor jong & oud. Na inspanning is het fijn ontspannen bij het Boshuis. Een kop koffie, een lekkere hap of proef je een van de biertjes van de tap? Op de kaart geen culinaire hoogstandjes, maar goede gerechten voor na je activiteit. Een Brabants worstenbroodje, een goed gevulde soep, tosti of een lekker broodje. Ook lekker: het lunchplankje, Prijswinnaar (Gehaktbal) met boerenbrood of een goed gevuld pannetje. Per seizoen zijn er specialiteiten verkrijgbaar. Ook op onze borden verschillende suggesties om te bestellen. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin waar ze zich uitstekend kunnen vermaken.

Lage nevel en verse sneeuw

Zeker in de herfst is het hier onvergelijkbaar mooi: de bossen oranje, de vennen vaak verscholen onder een laag nevel. Wanneer er sneeuw ligt is het aanzicht ook prachtig. Onze voetstappen zijn dan vaak de eerste in de sneeuw!

Hier zijn wij trots op!

0 +
Bieren in huis
0
Jaar ervaring
0 +
Seizoenen genoten

Veelgestelde vragen

Boshuis Venkraai is gemakkelijk bereikbaar voor fietsers, wandelaars en ruiters. Automobilisten kunnen parkeren op de parkeerplaats een het begin van het bospad. De toegangsroute naar Boshuis Venkraai is verboden voor motorvoertuigen. 

Boshuis Venkraai ligt mooi centraal in de bossen van Oisterwijk. Zo zijn er talloze looproutes beschikbaar in onze omgeving. Niet alleen looproutes zijn er in overvloed. Ook fietsers en ruiters hebben een ruime keuze. Zo heeft u iedere keer een nieuw beeld in de bossen van Oisterwijk. Ook zijn er diverse route’s op kaart verkrijgbaar bij de ingang. Voor meer informatie over- of het downloaden van de route’s verwijzen wij u graag naar www.bezoekoisterwijk.nl!

Omwille de Coronamaatregelen dient u zich aan de ingang van het terras te melden. Graag een registratie invullen, handen ontsmetten en afstand houden. Wij doen enkel reservering bij de ingang van het terras. Dus telefonisch reserveren is NIET mogelijk
Bij Boshuis Venkraai is Wifi beschikbaar! Zo hoeft u niet tot thuis te wachten met het posten van die mooie Instagram foto. Als u er nu toch bent, vergeet ons niet te taggen!

Aan dat soort fratsen doet Boshuis Venkraai niet. “Mensen zitten hier zomer en winter op het terras. Als het fris is, bestel je een glühwein of warme choco. Dekentje over je benen en je hebt het zo weer warm”, zegt Judith van Rooij. Samen met haar nicht Jacqueline, ook een Van Rooij, baat zij sinds vele jaren het Boshuis uit.