Over ons

Welkom bij Boshuis Venkraai

Boshuis Venkraai, gelegen tussen bos, heide & vennen, ligt te midden van een uitgebreid netwerk van fiets- & wandelpaden en vormt een perfecte tussenstop. Een aanrader voor jong & oud. Na inspanning is het fijn ontspannen bij ons Boshuis. Een kop koffie, een lekkere hap of proef je een van de biertjes van de tap? Op de kaart geen culinaire hoogstandjes, maar goede en lekkere gerechten voor na je activiteit. Een Brabants worstenbroodje, een goed gevulde soep, tosti of een lekker broodje. Ook lekker: het lunchplankje, Prijswinnaar (Gehaktbal) met boerenbrood of een goed gevuld pannetje. Per seizoen zijn er verschillende specialiteiten verkrijgbaar. Ook op onze krijtborden staan verschillende suggesties om te bestellen. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin waar ze zich uitstekend kunnen vermaken.

Lage nevel en verse sneeuw

Zeker in de herfst is het hier onvergelijkbaar mooi: de bossen oranje, de vennen vaak verscholen onder een laag nevel. Wanneer er sneeuw ligt in de winter is het aanzicht ook prachtig. Onze voetstappen zijn dan vaak de eerste in de sneeuw!

Hier zijn wij trots op!

Bieren in huis
0 +
Jaar ervaring
0
Seizoenen genoten
0 +

Veelgestelde vragen

Boshuis Venkraai is gemakkelijk bereikbaar voor fietsers, wandelaars en ruiters. Automobilisten kunnen parkeren op de parkeerplaats een het begin van het bospad. De toegangsroute naar Boshuis Venkraai is verboden voor motorvoertuigen. 

Boshuis Venkraai ligt mooi centraal in de bossen van Oisterwijk. Zo zijn er talloze looproutes beschikbaar in onze omgeving. Niet alleen looproutes zijn er in overvloed. Ook fietsers en ruiters hebben een ruime keuze. Zo heeft u iedere keer een nieuw beeld in de bossen van Oisterwijk. Ook zijn er diverse route’s op kaart verkrijgbaar bij de ingang. Voor meer informatie over- of het downloaden van de route’s verwijzen wij u graag naar www.bezoekoisterwijk.nl!

Onderaan deze pagina vindt u ook een aantal routes die online te bekijken zijn.

Bij Boshuis Venkraai is momenteel geen Wifi beschikbaar! Reden hiervoor is dat we werken met een draadloos systeem voor de bestellingen door te geven aan de bar en keuken. Omdat we in het buitengebied verblijven hebben we veel problemen met ontvangst en verzending van de bestellingen. Mettertijd zullen we weer gratis Wifi aan gaan bieden.

Aan dat soort fratsen doet Boshuis Venkraai niet. “Mensen zitten hier zomer en winter op het terras. Als het fris is, bestel je een glühwein of warme choco. Dekentje over je benen en je hebt het zo weer warm”, zegt Judith van Rooij. Samen met haar nicht Jacqueline, ook een Van Rooij, en haar broer Bart, dus ook een van Rooij, zijn ze samen sinds vele jaren eigenaar van Boshuis Venkraai eigenaar.

Meest gestelde vraag door de gasten. De toiletten zijn, klinkt raar, alleen via de buitenzijde te gebruiken. Dus via het terras kun je ze bezoeken. Binnen hebben we geen toiletten voor gebruik.

Fiets- en wandelroutes

Op https://routiq.com vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes
Op https://routiq.com vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes
Op https://routiq.com vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes